Stages en opleidingen

Stage lopen of een opleiding volgen bij LuciVer, een leerzame ervaring!

Opleidingen

Wil jij graag een BBL-zorgopleiding volgen? Of wil je een carrièreswitch maken? Dan biedt Luciver je een kosteloze opleiding, erkend diploma én baangarantie. Ook betaalt Luciver jouw collegegeld, boeken en benodigde licenties. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst en salaris! Zo maak je een fijne start in jouw zorg carrière! 

Luciver is een erkend leerbedrijf en biedt goede deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. 

Werken en leren combineren 

Een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een opleiding waar werken én leren gecombineerd wordt en waarbij je in dienst bent van een erkend leerbedrijf, zoals Luciver. 

Je gaat een dag in de week naar school. Op de andere dagen ben je aan het werk en pas je het geleerde meteen toe in de praktijk. Er zijn meerdere startmomenten per jaar mogelijk.

Via Luciver bieden we de volgende mogelijkheden:

  • BBL Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) 

Heb je nog geen ervaring in de zorg, dan is dit of deze opleiding een mooie manier om kennis te maken met het vak. Het is een opleiding op niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn met het keuzedeel plus. Je bent als helpende vooral bezig met algemene dagelijkse taken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. 

  • BBL Verzorgende IG (niveau 3) 

Wil je verzorgende IG worden dan heb je minimaal een diploma vmbo-kader, lbo, vbo of mavo, een overgangsbewijs van 3-naar 4- havo of een afgeronde MBO 2-opleiding nodig. Als verzorgende IG heb je een gevarieerd takenpakket.  Je bent bezig met de algemene dagelijkse taken, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het coördineren van zorg. 

  • BBL mbo- verpleegkundige (niveau 4) 

Om toegelaten te worden heb je minimaal een afgeronde mbo 3- opleiding of een havo-diploma nodig. Als verpleegkundige heb je meer te maken met complexe zorgsituaties, coaching/aansturing, klinisch redeneren en je ontwikkelt onderzoeksvaardigheden. Je bent breed inzetbaar in de zorg.

Heb je interesse? Kijk dan op de vacaturepagina naar de vacatures voor BBL opleidingen of neem contact op met een van onze praktijkopleiders via 024- 64 85 074 of praktijkbegeleiders@luciver.nl                   

Stage

Volg jij een BOL-opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij jij écht het verschil kan maken?  Bij ons kun je terecht voor een tal van mogelijkheden.  Bij Luciver is er ruimte voor korte stages, maar ook langere stages van bijvoorbeeld 10 maanden zijn mogelijk. Je draait dan echt mee op de werkvloer in een team.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze praktijkopleiders via 024- 64 85 074 of praktijkbegeleiders@luciver.nl