La Verna

In La Verna, aan de Leemweg in Alverna beheert LuciVer 72 appartementen waar 24-uurs verpleeghuiszorg wordt geboden. Om hier te wonen heeft u een verpleeghuisindicatie nodig. De appartementen bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer, een kleine keuken, een badkamer met douche en een toilet. De fraaie tuin van La Verna mag het visitekaartje van LuciVer genoemd worden. Deze lommerrijke tuin huisvest namelijk een aantal gemeenschappelijke faciliteiten. Vanuit de meeste appartementen is de tuin te bewonderen. Via goed begaanbare paden kunt u hier genieten van de rust en het maken van mooie wandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld wandelen naar de boerderijdieren achter op het terrein.

Bij binnenkomst van La Verna treft u de receptie, waar u met uw vragen terecht kunt. De receptie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 13.45 uur.
La Verna heeft een kapel, waar u een moment van rust of bezinning kunt vinden. Ook heeft La Verna een huiswinkeltje (geopend van 10.15 uur tot 11.00 uur, behalve op donderdag en zondag) en een multifunctionele ruimte, genaamd De Ark. Hier kunt u op donderdagochtend tussen 9.30 uur en 10.00 uur terecht bij de trombosedienst.
La Verna heeft afdelingen voor zowel somatische cliënten als psychogeriatrische cliënten. Op de afdeling voor psychogeriatrische cliënten bevinden zich kleinschalige woonvormen voor mensen met een blijvende geestelijke achteruitgang. Ook heeft La Verna enkele appartementen beschikbaar voor een tijdelijk verblijf. Bijvoorbeeld wanneer u voor een bepaalde duur intensievere zorg nodig heeft. Denk daarbij aan de herstelperiode na een ziekenhuisopname, of wanneer uw mantelzorger of partner tijdelijk afwezig is.