Vierdaagse 2019

Stoelen in de tent, koffie, thee, limonade, bouillon, koeken en snoep; alles staat al om 7.00 uur klaar, zodat onze bewoners helemaal klaar zitten voor eerste wandelaars die dan al langs komen. Natuurlijk begint niet iedereen de dag al zo vroeg, om een uur of half tien zijn toch alle 80 stoelen bezet!
Ook aan de wandelaars en controleurs is gedacht; zij kunnen gebruik maken van toiletten of krijgen koffie met koek.

Leuk te zien dat er lopers en bewoners zijn die elkaar weer zien na een jaar. Er wordt naar elkaar gevraagd, gegroet en geknuffeld.
De wandelaars van de politie Haarlem brengen een bijdrage voor het potje welzijn.
De Bossche wandelgroep wandelt ieder jaar voor een bepaalde groep “ van hier tot Ginder”; de opbrengst van dit jaar was voor de bewoners van LuciVer. Ook kregen we van de Bossche wandelgroep een thee pakket, die we fijn kunnen gebruiken voor de bingo.
Van de wandelaars uit Volendam kregen we vers gerookte makreel. Lekker voor de bewoners die gezamenlijk eten.

Als rond half twaalf de meeste lopers voorbij zijn, is het tijd voor een lekker glaasje gevolgd door een heerlijk frietje en ijs.

Als onze bewoners na die tijd even gaan rusten en alles weer is opgeruimd, is het tijd voor een hapje voor onze medewerkers en vrijwilligers.

Geweldig blij zijn we natuurlijk met alle inzet van vrijwilligers en medewerkers, zoals de zorg die ervoor zorgt dat de bewoners op tijd buiten kunnen gaan zitten, de facilitaire dienst die zorgt dat alles keurig op tijd klaar staat en geregeld is. Zeer veel dank!

Het was weer een onvergetelijke dag!

20190717_101937