Support LuciVer door uit eten te gaan!

LuciVer doet mee aan het mooie initiatief van Rijk van Nijmegen Culinair: het verbindt horeca, sport én zorg! Koop een restaurantbon en een deel van dat bedrag gaat naar sportclubs en zorginstellingen. Zo ondersteun je de horeca én mooie doelen in de regio.

De zorgactie van deze zomer maakt het nog mooier: koop je een restaurantbon via deze link, dan krijgt LuciVer 7,5% van het bedrag… zonder dat het jou iets extra kost!

We hopen dat dit een leuk bedrag oplevert, zodat we wat extra’s kunnen doen voor onze bewoners of medewerkers, bijvoorbeeld rond de verhuizing naar de nieuwbouw. Hoort zegt het voort dus!

RvNCulinair

Koop hier je restaurantcadeaubon én steun LuciVer!

Meer informatie over de zorgactie op deze flyer

of op de website van Rijk van Nijmegen Culinair

Met de bon kun je uit eten bij een ruime 40 restaurants in de regio, het is daarmee ook een leuk cadeau om te geven! In Wijchen doen op dit moment Zaal 4 en Document 12 mee. Gezellig toch?

Over de Stichting Rijk van Nijmegen Culinair

Stichting Rijk van Nijmegen Culinair is een initiatief dat tot stand is gekomen tijdens de corona-crisis, met als één van de belangrijkste kernwaarden: we moeten het samen doen. Het heeft dan ook als doel om de hele regio met elkaar te verbinden.

Door de verbinding tussen verschillende branches versterken we elkaar en creëren we samen een mooiere regio voor iedereen. Het concept is zo ontwikkeld, dat alle betrokken partijen er beter van worden. Rijk van Nijmegen Culinair is een restaurantcadeaubon die besteed kan worden bij de mooiste plekjes van de regio.

Van iedere bon gaat een deel naar lokale projecten. Door de cadeaubon te kopen steun je dus automatisch deze goede doelen. Op de website kun je teruglezen welke concrete doelen we realiseren met de donaties. Op die manier is precies inzichtelijk waar je aan hebt bijgedragen. Rijk van Nijmegen Culinair is het leukste cadeautje om te krijgen of te geven!