De ‘Gezelligheid-kent-geen-tijd-show’

Op dinsdag 6 augustus heeft KPN de bewoners van LuciVer op een geweldige middag getrakteerd met de ‘Gezelligheid-kent-geen-tijd-show’.

De Gezelligheid kent geen tijd Show

Na ruim een uur decoropbouw en schminken kon het feest beginnen. Rond 13.45 uur ontving een dame gekleed in een postzegeljurk de eerste bewoners in ons theater. Het duurde even voordat de zaal gevuld raakte, maar uiteindelijk hebben ruim 70 bezoekers de show bijgewoond.

Onder het genot van een kopje koffie zongen we Hollandse liederen, van Jan Smit tot manke Nelis. Daarna waren er leuke prijzen te winnen met een quiz waar je antwoord moest geven met een groene of blauwe vlag. Even pauze met een advocaatje met slagroom of heerlijk fruit. Ook dit werd aangeboden door KPN, zelfs het glaswerk en lepeltjes hoorde hierbij. Toen de keeltjes gesmeerd waren was het tijd voor karaoke: via grote schermen werden teksten geprojecteerd en kon men meezingen in de microfoon. Het jeugdige talent kwam naar voren. Vooral Het kleine café aan de haven was te horen tot in het centrum van Wijchen! Na een lekkere snack uit onze eigen keuken was het tijd voor een spannend potje BINGO. Ook daar waren geweldige prijzen te winnen zoals een digitale telefoon en heel veel gezelschapsspelen. Al zingend sloten we de middag af. We kunnen terug kijken op een geweldig geslaagde middag.

Jacques Zegers

Manager Facilitair en Wonen