Bingo vanuit de Brandweerwagen!

Wijchenaar Thijs Buiting laat ouderen genieten!

Op initiatief van Thijs Buiting kwam Brandmeester- events woensdag 15 juli bij La Verna een bingo verzorgen. De brandweerauto was zo groot dat we een geschikte plek hiervoor moesten vinden. Dit werd de achterzijde van La Verna. Daar werden 2 partytenten geplaatst, met wat ballonnen en slingers werd dit feestelijk aangekleed. De bewoners waren ruim op tijd aanwezig en genoten al van een lekker advocaatje met slagroom of een ander drankje. Gelukkig kon alles doorgaan: het weer werkte goed mee.

BrandweerBingo
Het gezelschap, met onder andere Wethouder Titus Burgers, werd ontvangen door onze bestuurder Tanja Froidbise. Na wat toespraken kon de bingo beginnen. Rasartiest Bennie Solo leidde deze bingo. Hij deed dit op geheel eigen wijze en had de lachers op zijn hand. Er vielen regelmatig fouten bingo’s, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren mooie prijzen, mooie bloemen en chocolade. Iedereen heeft genoten van de gezellige middag, bitterballen en drankjes. Het is zeker voor herhaling vatbaar!
Wijchensnieuws.nl was er ook en heeft er een mooi filmpje van gemaakt (klik op ‘mooi filmpje’ en in een nieuw scherm opent YouTube met het filmpje).