Thuiszorg

Voor warme en professionele zorg bij u thuis

Wanneer u ondersteuning nodig heeft om thuis te leven zoals u graag wilt, kunt u rekenen op LuciVer Thuiszorg. Onze betrokken en deskundige verzorgenden, helpenden en verpleegkundigen zijn bij u te gast. Samen met u kijken zij waarbij zij u kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het aan- of uitkleden, wassen of douchen. Maar ook bij het meten van uw bloeddruk, wondverzorging of het geven van medicijnen. Onze medewerkers staan ook voor u klaar bij het geven van advies of begeleiding. Samen kijken we waar u behoefte aan heeft en zorgen we ervoor dat u comfortabel en veilig thuis kunt wonen. Wij zijn voor u altijd dichtbij!

Volledig Pakket Thuis

Wanneer u hiernaast behoefte heeft aan aanvullende diensten, kunt u kiezen voor ons Volledig Pakket Thuis. Dit pakket biedt alle geplande en ongeplande zorg, ondersteuning en begeleiding die vergelijkbaar is met de zorg en expertise die geboden wordt in een verpleeghuis. Hieronder valt de hulp die hierboven beschreven is, maar ook huishoudelijke hulp, het verzorgen van maaltijden en alarmopvolging. Door een stapje extra voor u te zetten valt in veel situaties een opname te voorkomen.
LuciVer biedt thuiszorg en huishoudelijke hulp aan cliënten die in de appartementen wonen van Portiuncula en Rivo Torto. Ook als u elders in Alverna of Wijchen zelfstandig woont, kunt u van deze diensten van LuciVer gebruik maken.
Voor LuciVer Thuiszorg en het Volledig Pakket Thuis wordt een leveringsovereenkomst tussen u en LuciVer afgesloten.