Rivo Torto

Op hetzelfde door groen omgeven terrein als La Verna, staat de serviceflat Rivo Torto. Deze locatie huisvest 96 twee- en driekamerappartementen. De ruime appartementen beschikken over een woonkamer, één of twee slaapkamers, een keuken en een badkamer met douche en toilet. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht op de fraaie tuin of op de Graafseweg en het omliggende Alverna.

De appartementen zijn bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen. Rivo Torto is eigendom van woningcorporatie Talis, maar er wordt wel door LuciVer zorg en diensten geleverd. U behoudt in Rivo Torto uw eigen regie en kiest zelf wat u prettig vindt om te doen of waaraan u wilt deelnemen. Wanneer u wilt, kunt u in de Sloep, de recreatieruimte die naast Rivo Torto ligt, gezamenlijk eten, koffiedrinken of anderen ontmoeten tijdens georganiseerde activiteiten.
Wanneer u in Rivo Torto woont, behoudt u uw eigen huisarts. Daarnaast kunt u desgewenst een beroep doen op LuciVer Thuiszorg of kunt u gebruikmaken van de huishoudelijke hulp van LuciVer.
Rivo Torto beschikt ook over enkele appartementen voor tijdelijk gebruik. Voor inschrijving voor de appartementen van Rivo Torto kunt u terecht bij woningcorporatie Talis.